Alumnes


IHO LÓPEZ (3ESO A), UNA JUGADORA D’ALÇADA


Em dic Iho López, tinc 15 anys i jugo a bàsquet. Vaig començar als 9 anys al CBBlanes, on vaig estar fins als 14.

Quan tenia 10 anys em van trucar els coordinadors de la selecció gironina. El director esportiu de l'UNI Girona em venia a veure a alguns partits per controlar la meva evolució esportiva. I en acabar la temporada em va trucar per oferir-me fer unes proves per fitxar a l'UNI Girona.
Quan vaig anar a fer les proves hi havia la seleccionadora espanyola, l'Anna Junyer, que va parlar amb el director esportiu. Una setmana després aquesta va trucar a casa per informar que estava convocada per anar a una concentració el mes de juliol, i llavors a una altra l’agost amb la selecció U15fem (selecció sub 15). 5 dies després em van avisar que estava entre les 12 escollides i que viatjaria al torneig en el qual competiria contra Itàlia, Grècia i França. Ens vam proclamar campiones d'aquest torneig.
Una setmana més tard em va tornar a trucar el director esportiu de l’UNI Girona per dir-me que vindria a viure a Girona, en un pis amb unes altres jugadores. També jugo amb la Selecció Catalana els campionats d'Espanya de seleccions cadet.

..........................................................................................................................................................

LLUÍS HUGUET (3ESO A), UN ESPORT DIFERENT


Sóc en Lluís Huguet, un noi normal que té una afició diferent: la gimnàstica artística masculina (GAM). Vaig començar als set anys en un gimnàs atrotinat al bell mig de Salt. Sóc conscient que la gimnàstica artística masculina no està ben vista per a la societat, ja que és un d'aquells esports que només poden practicar les dones. Al gimnàs entrenem en total uns 20 nois... i 300 noies!

Quan vaig començar, a l'escola vaig tenir molts problemes amb els meus companys, que es burlaven de mi. Això em va distanciar de l'escola i em vaig centrar més en la gimnàstica. Des de llavors, tot va començar a donar fruit. El meu segon any rondava el vint-i-tresè lloc en l'equip de Catalunya. El tercer any vaig pujar fins a la tretzena posició, un rècord. Els dos anys següents vaig deixar-ho una mica de banda fins que dos companys meus van marxar, un cap a Extremadura i l’altre al CAR (Centre d'Alt Rendiment) de Sant Cugat del Vallès. Ara són els dos primers d’Espanya.
Al centre de tecnificació, els entrenadors es van sorprendre molt quan vaig quedar en quarta posició a la Copa Catalana, fins i tot em van fer algunes entrevistes a la televisió pel meu estil de treball i la simultaneïtat entre esport i estudis.
Em van proposar un horari de 3 hores al dia, però la família no hi va estar d'acord perquè prioritzava els estudis i les relacions amb els amics. Aquest últim any no estic a la Federació Catalana ni a l’Espanyola a causa d’uns problemes al tendó del canell esquerre i dels quals he estat operat aquest 14 de desembre. Tinc clar, però, que m’agradaria continuar en aquest món.

..........................................................................................................................................................
ENRIC SABRIÀ (3 ESO C): DEL PITCH AND PUTT AL GOLF


 Em dic Enric Sabrià, tinc 14 anys i jugo a golf. Vaig començar a practicar aquest esport quan tenia 5 anys, m’hi vaig interessar ja que el meu pare organitza circuits de golf. Jo anava amb ell i veia gent que jugava molt bé. Des de llavors he anat seguint torneigs de professionals i m’han agradat molt.

Vaig començar jugant a Pitch and Putt. Fa poc temps que he començat a jugar en camp gran: tinc la gran sort de jugar al millor camp d’Espanya i el tercer millor d’Europa, el camp de PGA Golf de Catalunya, emplaçat a Caldes de Malavella.
En el golf sembla que no es faci gaire esport però pots passar moltes hores caminant.
Fa poc temps que jugo a golf però ja he disputat diversos campionats i fins i tot n’he guanyat algun.

..........................................................................................................................................................

JOAN NIELL (3ESO C): PITCH AND PUTT


Sóc estudiant del Jaume Vicens Vives. Jugo a pitch and putt. Vaig començar quan tenia 11 anys i actualment sóc juvenil.
Premis:
2n de la meva categoria de Catalunya.
2n de tot Catalunya fins a 18 anys.